BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Beyazıt Anaokulu

Tem

Okulumuzda misafir ettiğimiz Hacivat Karagöz gölge oyunu, çocukların severek eğlenerek izledikleri bir gösteri oldu.

May

Orman Genel Müdürlüğünün planlamış olduğu Orman Çocuk Akademisi atölyesinde doya doya zaman geçirildi. Hem etkinlik yapıldı hem oyunlar oynandı.

May

Trafik Haftasında Tofaş Bursa Anadolu Arabaları Müzesine gezi düzenledik. Akülü araçlarla trafik eğitimi aldık.Hem eğlendik hem öğrendik.

Nis

Yıldırım İlkokulu öğrencileri ile birlikte hazırlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına Yıldırım Beyazıt Anaokulu Papatyalar ve Minik Yıldızlar sınıfı öğrencileri Bizim Bayramımız isimli müzikli rond  gösterisi ile katıldılar. Tüm öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katıldığı program coşkuyla kutlandı.Programdan sonra veli katılımı ile öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan sergisi gezildi. Programda emeği geçen sınıf öğretmenleri Ayşe Şahin ve Esin Yürekli ile öğrencilerimize ve velilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Sabahçı ve öğleci öğrenciler okulumuzda yapılan illüzyon gösterisini merakla, severek izlediler ve çok eğlendiler.

Mrt

Fun Science sTEAM e-twinning projesi Mart ayında başlayacaktır. Okulumuz öğretmenlerinden Süheyla Akbulut ve öğrencileri projeye katılacaktır.

Şbt

Okulumuz Yıldırım İlkokulu'ndan ayrıldı ve okul müdürülüğüne bağlı Yıldırım Beyazıt Anaokulu olarak 12.12.2022 tarihinden itibaren açılmıştır.Okulumuzun yeni ismi ve yeni tabelası hayırlı olsun.