BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Beyazıt Anaokulu

Ock

Yıldırım Beyazıt Anaokulu Öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Eğitimci-Yazar Aysun KIRCA ile buluşuyor.

Not: Yanınıza resim kağıdı ve boya kalemlerinizi almayı unutmayı

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin duyurulması ve tanıtılması konulu veli toplantılaeımız 28.12.2023 tarihinde sabahçı öğrenci velileri için saat 12.30 da öğleci öğrenci velileri için saat 17.30 da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz toplantımıza davetlisdir.

Ara

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayın veliler:

Herhangi bir nedenle Okulöncesi Eğitim almamış ya da alamamış, 2023-2024 yılında ilkokula başlayacak olan öğrencilerin de Okulöncesi Eğitim alabilmeleri amacıyla, okulumuzda ücretsiz Yaz Okulu açılacaktır.
2017 doğumlu öğrencilere öncelik verilecektir. Kontenjan yeterli olduğu taktirde doğum tarihi 2018 yılının eylül ayına kadar olan öğrenciler de kayıt olabilecektir.
3 temmuz – 31 ağustos tarihleri arasında yapılacak olan eğitime kayıt alınmaya başlanmıştır. Kontenjanımız sınırlıdır.

Müracaat : Yıldırım Beyazıt Anaokulu Müdür Yardımcısı Ferah Akar

May

Yıldırım İlkokulu ile Yıldırım Beyazıt Anaokulu Okul Aile Birliğinin okulumuz yararına düzenlediği kermesimize tüm velilerimiz davetlidir.

2022-2023 Eğitim öğretim ikinci dönemimiz 06.02.2023 tarihinde başlayacaktır.