BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Beyazıt Anaokulu

(224) 361-5439
(224) 361-5439
Adres
YILDIRIM MAH. 3.YARDIM SK. YILDIRIM ILK OKUL BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizi, Sürekli Gelişen, Değişime Açık, Çağdaş Eğitim anlayışı doğrultusunda kendine güvenen, sorumluluk taşıyan, kendisi ve çevresi ile barışık, özgün düşünebilen ve davranabilen, düşüncelerini ve isteklerini iyi ifade edebilen, yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen bireyler olarak yaşama hazırlayarak Okul Öncesi Eğitimde Öncü Bir Kurum Olmak.
Misyon
Alanında Yaptığı Çalışmalarla Okul Öncesi Eğitimin Gerekliliğini, Farkını Ortaya Koymak, Bu Konuda Toplum Bilincini Oluşturarak, Bölgesinde Örnek ve Lider Bir Okul Olarak Atatürk ilke ve inkılapları Doğrultusunda; Geleceğin Dünyasına Yön Veren, Milli ve Manevi Değerlerini Yaşayan ve Yaşatan, Kendine Güvenen, Katılımcı, Yeniliklere Açık, Araştıran, Uygulayan, Üreten, Hoşgörü, Özgüven, Sevgi ve Saygı Temeline Dayanan Çağdaş Bireyler Yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
08.00 -13.00 13.00- 18.00
Aile ile
08.00 -13.00 13.00- 18.00