BURSA / YILDIRIM - Yıldırım Beyazıt Anaokulu

I'M FINE AT SCHOOL eTwinning projemiz başlıyor

Okulumuz öğretmenlerinden Ferah Akar ve Sibel Bilaç'ın katıldığı I'M FINE AT SCHOOL eTwinning projesi başlıyor. Romanya dan Alina Elena Gheorgia ile kurulan proje de 10 Türk ve 7 yutrdışından üye yer almaktadır.

Bu proje ile öğrencilere bilişsel, sosyal-duygusal ve fiziksel sağlığın önemini öğretmeyi, açık havada öğrenmeyi, eğlenmeyi, sınıfı açık alana taşımayı planlıyoruz. Öğrencilerin içeride ve dışarıda kendilerini iyi hissetmelerini hedefliyoruz. okulu sever, okulu sever ve okulda öğrendiklerini sosyal hayatta uygular. Fiziksel aktivite içeren bir projedir. Öğrenciler 21. sınıfa kadar web 2.0 ve web3.0 araçlarını kendi seviyelerinde kullanabilecekler.

21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimizin zeka potansiyellerini fark edip geliştirmelerini, problem ve problemler karşısında hızlı ve doğru karar vermelerini, eleştirel ve sistematik düşünmeyi geliştirmelerini sağlayarak sorgulayan, yaratıcı bireyler yetiştirmeye çalışacağız.

Farklı ülkelerin şehirlerinden kültürel özelliklerini ortaklarla, işbirliği içinde paylaşmak için kurulan proje Mayıs ayı sonunda bitecektir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 15:52 - Görüntülenme: 22